Za održavanje dečijih igrališta, teretana i sportskih terena gotovo 40 miliona dinara

Novi Sad će iz budžeta u ovoj godini izdvojiti skoro 40 miliona dinara za održavanje dečijih igrališta, teretana na otvorenom i drugih sportskih terena.
Za održavanje dečijih igrališta, teretana i sportskih terena gotovo 40 miliona dinara
Foto: 021.rs
Posao je na tenderu dodeljen grupi firmi "Balkanija" i "Modelart arhitekti" iz Novog Sada i "Signal" iz Sombora, koji su dostavili ponudu u iznosu od 39.792.708 dinara sa PDV-om, koja je, doduše, tek nešto malo niža od procenjene vrednosti.
Na javnoj nabavci Uprave za komunalne poslove pristigla je i ponuda "4 XL Sport" iz Kule po ceni od 38.870.424 dinara sa PDV-om, ali iako je jeftinija, odbijena je jer nije ispunjen uslov da su u prethodne tri godine izveli usluge održavanja dečijih igrališta i rekreacionih površina u vrednosti od minimum 33,3 miliona dinara.
Prema tehničkoj specifikaciji, održavanje dečijih igrališta, teretana i drugih sportskih površina podrazumeva obilaženje tih lokacija, popravke i zamene klupa, korpi za otpatke, ograda, raznih rekvizita i drugo.
 
Prema podacima Gradske uprave, u Novom Sadu trenutno ima 228 lokacija na kojima se nalaze dečija igrališta i različiti sportski tereni koji su u sklopu ovog programa održavanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti