VIDEO "Udruženi za slobodan Novi Sad": Opozicija pobeđuje ako izlaznost bude kao u decembru

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", poziva Novosađane da izađu na izbore u što većem broju, jer ako izlaznost bude kao u decembru, poraz SNS je zagarantovan.
VIDEO "Udruženi za slobodan Novi Sad": Opozicija pobeđuje ako izlaznost bude kao u decembru
Foto: 021.rs
Nosilac liste novosadske opozicije Vladimir Vrsajkov rekao je da opozicija u decembru nije bila jedinstvena kao sada, a opet je imala više glasova od SNS u Novom Sadu, prenela je Stranka slobode i pravde.
 
"Ponosan sam što smo ovim jedinstvom u različitosti cele opozicije, kakav nam je i sam grad, pokazali da možemo da stvaramo nešto novo i da stvaramo nešto bolje. Kao anesteziolog, ja lečim bol i spasavam živote, a drugog juna zajedno sa vama, spasavamo i naš Novi Sad", izjavio je Vrsajkov.
On je zato pozvao građane da izađu 2. juna u što većem broju.
 
"Izađite 2. juna na izbore, kao što ste u decembru i glasajte za udruženu opoziciju, da konačno oslobodimo naš grad, da vidimo leđa onima koji već 12 godina svojom arogancijom i bahatošću uništavaju Novi Sad. Nemojte ostati kod kuće na dan izbora, jer to oni žele. Samo to ih može spasiti", dodao je dr Vrsajkov.
Izbornu listu novosadske opozicije "Udruženi za slobodan Novi Sad" čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV.
 
Oni će biti pod rednim brojem 11 na lokalnim izborima u Novom Sadu.
 
  • @Daniela

    28.05.2024 12:31
    Te dve reči najbolje opisuju tvog "Vučka".
    Sve drugo je razvodnjavanje...
  • Bojan

    28.05.2024 08:54
    @Даниела

    Nimalo me ne čudi što većinu reči ne možeš da pročitaš.
  • Даниела

    27.05.2024 09:34
    Избори
    Читам коментаре и једино што ми је пало у очи је реч бахатост и лопови. Сви који су против Вучка не употребљавају ни једну другу реч. Сиромашан вокабулар за некога ко има јасан и реалан програм за Србију и грађане!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti