"Udruženi za slobodan Novi Sad": Novim Sadom već 12 godina upravlja Andrej Vučić, a ne Novosađani

"Udruženi za slobodan Novi Sad" pozvali su Novosađane da izađu na izbore i glasaju za to da o Novom Sadu posle 12 godina počnu da odlučuju građani, "a ne predsednikov brat i njegova svita."
"Udruženi za slobodan Novi Sad": Novim Sadom već 12 godina upravlja Andrej Vučić, a ne Novosađani
Foto: 021.rs
To je saopštila koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čine Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV.
"Već 12 godina Novim Sadom ne upravljaju Novosađani, čak ni oni iz SNS, nego upravlja predsednikov brat Andrej Vučić sa svojim pomoćnicima iz kriminalnog miljea. To Novosađani znaju i više neće da trpe. Pozivam sve koji žele to da menjaju i one koji pripadaju vladajućoj stranci, da svi ujedinimo energiju i izborimo se za promene", izjavio je Borislav Novaković, jedan od nosilaca liste novosadske opozicije. 
 
Dodao je da Novi Sad prolazi kroz jedan dramatičan period.
"Taj dramatičan period možemo da prebrodimo ako smo složni i odlučni da želimo promene. Možemo da pobedimo ukoliko se okupimo, ukoliko svi budemo zajedno i ukoliko prevlada ono što je bio ideal svake demokratije, a to je da se izborimo da sami donosimo odluke, a ne da imamo velikog tutora iz okruženja predsednika države", naglasio je Novaković.
 
Zaključio je da neće da dozvole da javne poslove u Novom Sadu vode kriminalci, "da o ključnim stvarima kako se upravlja jednom političkom zajednicom odlučuju nevidljivi centri moći, nego da suvereni budu jedino građani Novog Sada, da se oni pitaju".
  • Opozicionista

    27.05.2024 14:36
    Novim Sadom upravlja mitsko biće FUVEKAĆ.
    U Gradu Novom Sadu napredni radikali osvoje na prošlim izborima 10.000 glasova više od SPN, a samo u Futogu, Veterniku i Kaću napredni radikali osvoje preko 15.000 glasova.
    Pa vi, Novosađani, samo vrtite palčeve na dan izbora i gunđajte kako nemate za koga da glasate. Ima ko će odlučiti umesto vas, bez brige...
  • Baki

    27.05.2024 08:08
    Baki
    Ovo svi znamo ali za 12 godina su privatizovali Policiju Tužilaštvo…nista bez njih nemozes! Bez Sablje2 nista nejce biti ali da bi došlo do toga treba da se okrnje i to je dovoljno jer su na staklenim nogama bez obzira sto su AV brat mu i bliski njima postali Milijarderi u Dolarima! Jedina greska ovog Naroda je sto su pustili da ovo predugo traje koju nikada vise nesmemo nikome dozvoliti!!! Imas 4 godine i zbogom uz odgovornost kao u svim civilizovanim i pravnim Drzavama! 35 godina jedni te isti dok nisu od nase Srbije stvorili privatni prciju od Naroda roblje! Bilo je DOSTA!!!
  • Komšinica

    26.05.2024 21:19
    @Dragan
    Ovo su lokalni izbori za naš grad. Goruće" probleme CG,Kosova,RS se rešavaju na drugom nivou. Informišite se šta su lokalni izbori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti