Vučević "potkačio" Bačulova, stigao i odgovor: "Zbog ovakvih i postoje humanitarne organizacije"

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević je tokom skupa u Novom Sadu prozvao Mišu Bačulova, nosioca opozicione liste za izbore u Novom Sadu.
Vučević "potkačio" Bačulova, stigao i odgovor: "Zbog ovakvih i postoje humanitarne organizacije"
Foto: 021.rs

Vučević se tokom skupa osvrnuo i na humanitarni rad, prozvavši tom priliku Mišu Bačulova.

"Ako ste i humanitarac, s time se ne hvalite. Niko ne zna koliko su Ivica (Dačić), (Dušan) Bajatović, Đurađ (Jakšić), Vesna (Turkulov) ili ja pomogli ljudima. Ako se bavite humanitarnim radom, pa to se ne priča, o tome se ne govori javno. To je nešto što nosite sa sobom, to zna onaj kome ste pomogli i vi, a ne da imate politiku na tome, na lažnom humanitarizmu. Možete da udarate džakove, ali ne možete da vodite grad, jer bi ga upropastili, jer pojma nemate šta biste radili sa gradom", rekao je Vučević.

Ubrzo je stigla i reakcija Bačulova na ove reči. 
 
"Zbog ovakvih političara, nažalost, i postoje humanitarne organizacije i humanitarni radnici! Da ste manje krali i otimali od bolesnih naš rad i eksponiranje ne bi bilo potrebno. Čim vas se rešimo učinićemo da grad preuzme brigu o svojim građanima", naveo je Bačulov na društvenim mrežama.
 
Lista "Heroji - Miša Bačulov" biće broj 12 na glasačkom listiću.

Komentari 42

  • PRIJATELJ

    29.05.2024 14:01
    OBMANITELJ
    Ljudi zašto promovišete laž.
    KBC RONIN dotiran kao i mnoge druge sportske organizacije. Ne može se dokument (ugovor, zaključak, račun, uplatanica, platna kartica) poništiti i sve drugo što je zajednica uradila za Mišu Bačulova. To su Novosađani naše pare koje plaćamo u budžet, a Miša bi i još neki, da ih sam sebi dele. Nema to nigde u uređenim državama.
  • Zorica

    28.05.2024 18:15
    Istina je da je nekada gospodin Bačulov bio u korektnim odnosima sa gradskom vlašću, ali je uvideo ogređene malverzacije i propuste koje se dešavaju već nekoliko godina i odlučio da nešto promeni i učini za naš Novi Sad. Godinama unazad sportski klub Ronin čiji je osnivač Miša Bačulov je odbijan na konkursima Gradske uprave za sport i omladinu. Kao dokaz Miša je dostavio potvrdu državnog organa Uprave za trezor u Novom Sadu, koji su demantovali medijska pisanja i hajku na Mišu i potvrdili da nikada nije dobio sredstva iz budžeta. To nije bilo kakva potvrda i bilo kakva institucija. Dalje, garantuje nam svojom imovinom da neće ući u koaliciju sa SNSom. Dosta laži o Miši, Miša do pobede!!!
  • Jelena

    27.05.2024 21:35
    Hm
    Bolje udarati džak nego udarati ljude koji protestuju pred zgradom Vlade Vojvodine ili na Šodrošu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti