Novi semafor u Rumenki: Od danas na žutom treptaču, od četvrtka će raditi redovno

Novoizgrađeni semafor na raskrsnici ulica Oslobođenja i Partizanske u Rumenki od utorka, 28. maja biće u probnom režimu.
Novi semafor u Rumenki: Od danas na žutom treptaču, od četvrtka će raditi redovno
Foto: Grad Novi Sad
Kako su najavili iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, semafor će na žutom treptaču biti od 10 časova.
U četvrtak, 30. maja, semafor će biti pušten u redovan rad.

Iz gradske uprave upućuju apel svim vozačima da povećaju opreznost i da dodatno obraze pažnju na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju.

  • Yaesu

    28.05.2024 10:20
    Dobro jutlo !
    Semafor je prekopotreban da se uključi u saobraćaj iz pravca kanala pošto nekada je nenormalna kolona iz Petrovca ili prema Petrovcu i čekam po 10 minuta da prođem raskrsnicu ! Što se tiče politike tu od 1945g. ako nisi u partiji nisi mogao da napreduješ... sve je stranački samo bolje ili lošije ! Živeo semafor !
  • Milivoje

    28.05.2024 08:08
    Predizborni marketing
    Da li ovi bezveznjakovici koji na svakih 100 metara postavljaju semafor u gradu odgovaraju nekom polazu racune za bespotrebno kocenje saobracaja i kradju vremena ljudima.
    Ovaj semafor je 1000001 posto besmislen osim za slikanja i svecano otvaranje pred 2.6 on je davno napravljen sad zasto ga sad pustaju ako nije epp ko i sve u ovom drustvu..
  • Ana

    27.05.2024 22:52
    Pa red je da se svečano pusti u rad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.