Kako najbolje iskoristiti raspust: Letnji kampovi i digitalne radionice za decu

Logiscool organizuje letnje kampove na teme koje će sigurno oduševiti vašu decu: Roblox Studio, Lego robotika, Minecraft misija, video produkcija i Android aplikacije.
Zvuči zabavno, zar ne? 
 
Ovi letnji kampovi namenjeni su za decu od 6 do 14 godina, a osim upoznavanja novih prijatelja, druženja i učenja, deca na kraju dobijaju međunarodni sertifikat.
 
U zavisnosti od slobodnog vremena koje dete ima na raspolaganju i od detetovih sklonosti, moguće je izabrati različite programe. 
Kamp ili radionice?
 
Kamp Stražilovo
 
Od 15. do 19. jula ili od 12. do 16. avgusta u planinarskom domu na Stražilovu, deca imaju na raspolaganju pun pansion.
 
Osim učenja, tu su i fizičke aktivnosti u kojima će klinci svakako uživati. Na popularnom izletištu Stražilovu, deca će moći da se penju po veštačkoj steni, voze planinske bicikle i posete Bukovac.
 
Osim toga, učestvovaće u takmičenju u orijentiringu, ići će na planinarske ture, baviće se sportovima...
Celodnevne radionice
 
Deca mogu da nauče nove veštine i upoznaju nove drugare i na celodnevnim radionicama u Novom Sadu.
 
Avantura traje pet dana od 8h do 18h, a učesnicima radonica obezbeđeni su doručak, ručak i užina.
 
Osim tri sata digitalne radionice, pruža im se prilika za druženje i fizičke aktivnosti. Zajedno će posetiti adrenalinski park, Kamenički park, muzeje i pozorišta, Petrovaradin i Štrand. Igraće fudbal i odbojku. 
 
PROMO: Logiscool
 
Jutarnje radionice
 
Ove radionice traju pet dana, od 9h do 12h, a deci su obezbeđene grickalice i sokići.
 
Šta će deca naučiti?
 
Znanje koje deca stiču na ovakvim radionicama je neprocenjivo.
 
Ovog leta, stručnjaci iz Logiscoola su odabrali nekoliko tema kojima će posvetiti radionice.
 
ROBLOX STUDIO (8. jul - 12. jul; 29. jul - 2. avgust; 19. avgust - 23. avgust)
 
Na ovim radionicama deca mogu da nauče osnove gejm dizajna, kreiranje avanturističkih igrica, upotrebu Roblox Studio softvera, i druge korisne i zanimljive veštine. Osim toga, oni mogu da dele napravljene igre sa prijateljima.
 
LEGO ROBOTIKA (uzrast 6-9 godina: 8. jul - 12. jul; 29. jul - 2. avgust; 19. avgust - 23. avgust; uzrast 9-13 godina: 24. jun  - 28. jun;  5. avgust - 9. avgust; 26. avgust - 30. avgust)
 
Na radionicama Lego robotike, deca razvijaju sposobnosti rešavanja problema i algoritamskog razmišljanja, ali i savladavaju osnove programiranja. Mogu da programiraju Lego robota, ali i da ga testiraju. 
 
MINECRAFT MISIJA (24. jun - 28. jun; 5. avgust - 9. avgust; 26. avgust - 30. avgust)
 
Jedna od omiljenih radionica za klince je Minecraft misija na kojoj oni koriste redstone za stvaranje električnih signala i izgradnju logičkih kapija. Deca će imati priliku da stvore različite strukture i uređaje kao što su solarni paneli, automati za hranu i roboti. 
 
PROMO: Logiscool
 
Kako se prijaviti?
 
Roditelji mogu da dobiju više informacija na mejl aleksandra.balazevic@logiscool.com ili broj telefona +381 613188111.
 
Više informacija možete dobiti i na sajtu Logiscool-a OVDE .
Šta je Logiscool?
 
Logiscool je najpriznatija svetska škola programiranja i kodiranja za decu.
 
Misija Logiscool škole jeste da pripremi decu od šest do 18 godina za poslove budućnosti i da ih nauči kako da bezbedno, svrsishodno  i uspešno koriste moderne tehnologije i razviju jednu od najvažnijih veština 21. veka – digitalnu pismenost.
 
Logiscool radi po akreditovanom nastavnom planu i programu, koji ovu školu izdvaja od ostalih škola programiranja u Srbiji, a za čiji način rada i pedagošku vrednost dobili su odličnu ocenu od strane Educational Alliance Finland.
 
Programiranje pomaže deci i tinejdžerima da razviju analitičko mišljenje, kreativnost sposobnost rešavanja problema, ali i da podignu samopouzdanje, zbog čega polaznici Logiscool škole brže napreduju i u ostalim oblastima poput matematike, engleskog jezika, fizike, likovne kulture. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.