I deca u Đurićevoj kampanji: Jeo pasulj u "Radosnom detinjstvu"

Član predsednitšva Srpske napredne stranke Milan Đurić dao je "pun gas" kada je kampanja u pitanju.
Poslednjih dana imao je više aktivnosti koja su uključivala i najmlađe.
 
Većinu ovih aktivnost sprovodi kao gradonačelnik, ali se sve uklapa u pozitivnu predizbornu kampanju.
Tako je u ponedeljak ugostio u Gradskoj kući decu iz Predškolske ustanove "Radosno detinsjtvo", a potom je posetio centralnu kuhinju.
 
"Priča se da je u vrtićima pasulj jedno od omiljenih jela. Morao sam u to lično da se uverim (...) Dobar ručak, u još boljem društvu", piše na Instagram nalogu Đurića.
Ovo je samo jedan u nizu događaja koji je uključivao decu u jeku predizborne kampanje. 
 
Fotografisao se i snimao sa učesnicima festivala za decu "Teatar na dar", govorio je na otvaranju Olimpijskih sportskih igara učenika Srbije, zajedno sa Natašom Bekvalac bio je u prihvatilištu za pse, slikao se sa velikim brojem dece na sokolskom sletu...
 
Podsetimo, u periodu od 1. januara do 25. aprila Đurić je imao nešto više od 115 aktivnosti. Međutim, samo u poslednjih mesec dana, bio je prisutan na više od 80 događaja. 
 
Osim toga, Transparentnost Srbija je najavila da će protiv Đurića podneti prijavu Agenciji za sprečavanje korupcije zbog funkcionerske kampanje.
  • D

    28.05.2024 22:50
    Ne volem takvim ni da se…
    Medjutim, da li je mozda neko pitao pokrajinsku prosvetnu inspekciju kako može neko ko nije zaposlen u ustanovi da boravi sa decom u službenim prostorijama . Da li možda tu postoji i neki propis…
  • Nikola

    28.05.2024 21:08
    Onda, hoce li najesen da se upise u prvi razred?
  • Izet Fazlinović

    28.05.2024 14:35
    Da sam ja neko
    Zabraniti zakonom sve predizborne aktivnosti strankama na vlasti, jer svi dobro znamo kako živimo pod njihovim čizmama, a istovremeno forsirati nove stranke , koje nude nova rešenja za stare probleme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.