VIDEO: Kako Đurićeva portparolka sprečava novinarku da postavi pitanje

Portparolka gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića sprečila je danas novinarku N1 da postavi pitanje, tako što ju je zgrabila za nadlakticu, a potom joj se unosila u lice.
Do incidenta je došlo posle događaja na kom su predstavnici republičke, pokrajinske i gradske vlasti obilazili radove na deonici Novosadskog puta kroz Veternik.
Reporterka N1 pokušala je da postavi pitanje gradonačelniku, međutim njegova portparolka ju je zgrabila za nadlakticu i unoseći joj se u lice rekla da ne može da postavi pitanje "jer to nije po protokolu".
 
Potom je uputila na to da pitanja pošalje mejlom.
Portparolka gradonačelnika od ranije je poznata po tome što na konferencijama za medije pokušava da spreči novinare da postavljaju pitanja.
 
Pogledajte kako je to danas izgledalo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by n1srbija (@n1srbija)

  • zzz

    29.05.2024 20:48
    Telesna stražarka?
    Da li je dotična portparolka ili obezbeđenje?
  • Komifo

    29.05.2024 13:02
    @ja

    Kojim to jezikom pokušavaš da pišeš?
  • NEKO

    29.05.2024 09:35
    Zabeležiti
    Zapisati, pa kad budu smenjeni reagovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.