SDP iznela nove optužbe na račun Bačulova

Grupa građana "Sasvim druga priča" ponovo je optužila Mišu Bačulova, ovog puta da skuplja tzv. "kapilarne" glasove za SNS.
SDP iznela nove optužbe na račun Bačulova
Foto: 021.rs

Oni tvrdnju dokumentuju fotografijom koja bi trebalo da ukaže na to da je Bačulov prikupljao glasove za izbore i predao ih Ognjenu Cvetićaninu, članu Gradskog veća za sport i omladinu.

Na fotografiji se međutim ne vidi iz koje je godine i za koje izbore su ti glasovi sakupljani.

U saopštenju navode da dokument otkriva kako "lažni opozicionari zapravo rade u korist vladajuće stranke, doprinoseći daljem razaranju institucija i obmani Novosađana".

"Srpska napredna stranka je u potpunosti uništila institucije u našoj zemlji, koristeći svoj vladajući uticaj da prinudi zaposlene u javnom i privatnom sektoru da sakupljaju takozvane kapilarne glasove. Svaki zaposleni je "zamoljen" da formira liste ljudi, za koje mora da garantuje da će na dan izbora glasati za SNS. Ova praksa je postala merilo sposobnosti svakog pojedinca u našem društvu. Ako želite da se zaposlite, da dobijete bolju poziciju u firmi ili čak da primate platu bez truda i rada, potrebno je da sakupite što više glasova za SNS. U ovoj hobotnici su svi činovnici SNS-a obavezni da učestvuju. Miša Bačulov, koji se predstavlja kao nezavisni "samuraj bez gospodara", u stvari je samo još jedan poslušnik vladajućeg režima SNS-a. Njegova navodna opoziciona aktivnost je samo paravan za prikrivenu podršku SNS-u, kojom se koristi da bi lično profitirao".

Bačulov je u više navrata demantovao da ima bilo kakve veze sa SNS i da, ukoliko na izborima pređe cenzus, ni na koji način neće sarađivati sa vladajućom strukturom.

Njegova lista "Heroji - Miša Bačulov" biće broj 12 na glasačkom listiću na izborima 2. juna.

  • Momir

    29.05.2024 12:07
    Gradi karijeru
    Čovek gradi političku karijeru, negde je morao da stekne praksu. Kasnije se odvoji samostalno, uzme koji glas na neke priče o borcima za slobodu, posle izbora se opet uđe u koaliciju jer to Bože mora tako kako bi izgurao svoje ideje i sprečio ovu vlast da radi šta hoće. Tako to ide moji dragi Novosađani.
  • Zanimljivo

    29.05.2024 10:49
    @Hm...
    Čovek je pisao mesto rođenja.
  • Jelena

    29.05.2024 10:17
    Šokirana
    Obmanjuj građane i budi heroj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.