Završna tribina izborne liste Gari u knjižari Zenit

Završna lista grupe građana "Za prave stvari podrži GARI", koja učestvuje na lokalnim izborima, održaće se u sredu, 29. maja, u knjižari Zenit books.
Završna tribina izborne liste Gari u knjižari Zenit
Foto: 021.rs

Tom prilikom biće predstavljen program ove grupe građana, a ujedno u pitanju je i završni događaj pred lokalne izbore.

"Loše funkcionisanje gradske vlasti i većinska nestručnost kadra u vođenju Grada i najvećih komunalnih preduzeća bila je motiv Grupe građana GARI da izađe na izbore i pokaže da se uz mladost i stručnost mogu promeniti i unaprediti postojeći sistemi", poručuju iz ove grupe građana.

Na tribini će govoriti nosilac liste Miloš Jovović, kandidati Stefan Todorović i Miroslav Jaćimović.
 
Događaj počinje u 18 časova.
  • Todor

    29.05.2024 10:40
    Tribina
    Opa. Dolazim da cujem. Svima treba dati sansu! Vidim da se Petrovaradin prikljucio kao izbiljna grupa mestana iz Pezosa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.