Menja se režim saobraćaja u podgrađu Petrovaradinske tvrđave: Snima se serija

Režim saobraćaja biće izmenjen danas, 31. maja u Gradiću i podgrađu Petrovaradinske tvrđave zbog snimanja serije "The Librarians: The next chapter".
Menja se režim saobraćaja u podgrađu Petrovaradinske tvrđave: Snima se serija
Foto: 021.rs
Snimanje će se izvoditi u dve faze. U okviru prve faze biće zabranjen saobraćaj, parkiranje i zaustavljanje vozila u ulicama Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Štrosmajerovoj u Petrovaradinu.
U okviru prve faze Beogradska ulica ostaje prohodna, bez izmena režima saobraćaja. Pored obustave saobraćaja u gorepomenutim ulicama, biće zabranjeno parkiranje kod Lovotursa i na delu parkirališta na Trgu vladike Nikolaja u Petrovaradinu.
Druga faza pored izmene režima saobraćaja iz prve faze podrazumeva i povremenu obustavu saobraćaja u Beogradskoj ulici, u trajanju od tri do pet minuta.
 
Ove izmene važiće u petak, od 6 do 24 časa.
  • Naopak narod skroz

    01.06.2024 17:18
    @gogo
    Niste se toliko koprcali i pozivali na kapitalizam i privatnu svojinu kad je grad ulagao u obnovu fasada i krovova vasih objekata, tako da je mnogo pristojnije da i sada...
  • @Gogo

    31.05.2024 18:48
    Netačno. Građani od takvih poslova nigde ništa ne dobijaju, ni centa. Snima se na javnim površinama. Živeo sam dugo u Parizu i pouzdano znam da je tako. Jedino ako iznajmite svoju ličnu svojinu, dobijate nadoknadu.
  • Bibliotekarka

    31.05.2024 08:37
    o čemu je reč
    Baš me zanima o čemu je serija. Ako bude interesantna, onda vredi zatvaranje ulice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.