Objavljen broj telefona za Novosađane koji u nedelju ne mogu da glasaju na biračkom mestu

Građani koji usled teške bolesti, starosti ili invaliditeta nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu, mogu da prijave Gradskoj izbornoj komisiji da će glasati van biračkog mesta.
Objavljen broj telefona za Novosađane koji u nedelju ne mogu da glasaju na biračkom mestu
Foto: Pixabay
Kako je saopštila Gradska izborna komisija, to mogu da učine 30. i 31. maja i 1. juna od 8 do 20 časova, a na dan glasanja, 2. juna najkasnije do 11 časova. 
Broj telefona na koje birači mogu da se jave u navednim terminima je 021/48-82-777.
Prilikom prijavljivanja birač treba da navede sledeće lične podatke: ime i prezime, JMBG, adresu prebivališta, kontakt telefon, kao i razloge zbog kojih nije u mogućnosti da glasa na biračkom mestu.
  • злица

    31.05.2024 13:33
    ?
    Шта човек да ради са позивним листићима за особе које двадесет година не живе на адреси.Ко зна дали су и живи,
  • Novosadjanka

    31.05.2024 10:37
    paket
    Ja sam zvala da prijavim za roditelje . Posle dva sata pozvali su iz SNS da kazu da treba da im dostave pakete. Rekla sam im da moji roditelji nece pakete vec da samo hoce da glasaju na birackom mestu, i zasto zovu iz sns kada njima niko nije nista rekao niti dao broj telefona.... onda je prekinuo vezu. Tako da mi je jasno kako funkcionise taj broj, i verujem da kod mojih roditelja nece ni doci jer im je jasno da nece glasati za SNS
  • Шарло акробата

    30.05.2024 20:30
    Ево бескућници рецимо не могу да гласају ,немају телефон а ни појма да се нешто гласа ,али су евидентирани у Суп НС ,неко ће да убаци листић и за њих

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.