"Udruženi za slobodan Novi Sad": SNS krade i bilborde, lažni poziv na bojkot

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" saopštila je da je danas uništeno više bilborda na različitim lokacijama na kojima se oglašava udružena novosadska opozicija.
"Udruženi za slobodan Novi Sad": SNS krade i bilborde, lažni poziv na bojkot
Foto: 021.rs
Dodaju da su potom ti bilbordi prelepljeni lažnim pozivom na bojkot.
 
"Tokom kampanje za lokalne izbore u Novom Sadu novosadska udružena opozicija svakodnevno se suočava i bori sa gnusnim lažima i kriminalnim radnjama koje sprovodi SNS, a sve sa ciljem da pokušaju podmetačinama i manipulacijama da povećaju svoj izborni rezultat. Jasno nam je da su u strahu jer znaju da 2. juna gube izbore i da će Novi Sad biti slobodan grad, ali ne možemo da dozvolimo da obmanjuju naše sugrađane", navodi udružena opozicija.
Dodaju da je SNS prevazišao sam sebe i da je osim budžetam počeo da krade bilborde, koje plaćaju parama pokradrnim od građana.
"Verujemo da građani znaju da je poziv na bojkot samo još jedna SNS laž u nizu. Ovim postupkom trenutna vlast samo pokazuje koliko je bahata i beskrupulozna i da je jedino što znaju da rade - da kradu. Ovim postupkom doveli su brojne građane u zabludu i time još jednom pokazali koliko im znače građani Novog Sada, kao i to na kakav ih način doživljavaju", dodaju u opoziciji.
 
Oni podsećaju na to da su tokom jučerašnjeg dana "naprednjaci svojim poznatim nasilničkim metodama uništili reklamni balon udružene opozicije".
 
"Koliki je strah od poraza jasno govori to što se obračunavaju sa jednim letećim balonom. Već mesecima pokušavaju građane da dovedu u zabludu lažnim pozivima na bojkot, ali Novosađani znaju da 2. juna nema bojkota i da svi izlazimo na birališta, kako bi oslobodili naš grad od nasilničke SNS vlasti i vratili normalnost u naš Novi Sad", navode Udruženi.
Koaliciju "Udruženi za slobodni Novi Sad" čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Stranka Centar SRCE, Građanski pokret Bravo, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, Nova Demokratska stranka Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Ekološki ustanak i Pokret za Preokret.
 
Na izborima 2. juna su pod rednim brojem 11.
  • Lana

    31.05.2024 08:01
    Ah, te demokratske optužbe bez dokaza!
  • Лиманац

    31.05.2024 07:43
    @milan
    Jedino milane sto ti nisi taj.
  • @Milan

    30.05.2024 22:10
    Znači tebi nije dosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.