VIDEO: Andrej Filipović iz Novog Sada - sloboda je u parkuru

Za Novi Sad mnogi kažu da je grad slobode, valjda zato što njegovi stanovnici još uvek oklevaju da padnu pod uticaj brzog života, moranja i žurbe. Ili je to jednostavno naš utisak.

Donekle nam našu tezu potvrđuje jedan gari iz Novog Sada, Andrej Filipović, koji inspiraciju za svoju slobodu upravo pronalazi u Novom Sadu.

Kada je Cockta pokrenula svoju kampanju "Od čega je tvoj grad?", Andrej je bio jedan od učesnika čije je vrednosti ovaj brend prepoznao.

U ovoj jedinstvenoj inicijativi, učesnici su imali zadatak da pokažu kako ih njihov grad inspiriše, predstave svoju autentičnu aktivnost i izaberu jednu od osobina brenda Cockta. Andrej je izabrao osobinu "sloboda" (freedom) - i to sa dobrim razlogom.

Andrej je spojio svoju ljubav prema gradu sa svojom strašću koju pronalazi u parkuru - veštini kretanja čiji je cilj preći sa jednog mesta na drugo u što kraćem vremenskom periodu, prelazeći prepreke ali koristeći samo sposobnosti svog tela.

"Sve u Novom Sadu je inspiracija za mene, svaki deo grada, svaka šipka, svaki blok, svaka zgrada, svaki krov", govori Andrej u promo videu koji je Cockta snimila sa njim i napominje da posebno na Petrovaradinskoj tvrđavi oseća sloboda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cockta (@cockta)

I vi možete postati deo kampanje "Od čega si ti?". Sa inovativnim etiketama koje nose različite osobine poput "hrabrosti" (courage), "strasti" (passion) ili "kreativnosti" (creativity), Cockta poziva sve da iskažu ono što ih definiše.

Baš kao što je Andrej izrazio svoju slobodu, vi možete pokazati ono što vas pokreće. Pronađite u prodavnici bočicu od 0.5l Cockte koja opisuje baš vas,  podelite svoju priču na društvenim mrežama i time izrazite svoju autentičnost.

Pozivamo vas da zapratite Cockta Instagram nalog i postanete deo autentične zajednice.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti