Pripremite se za uzbudljivo osveženje: Aquapark Petroland otvara vrata letnje sezone

Otvara se još jedna uzbudljiva letnja sezona u Petroland Aquaparku.
Smešten usred prostrane panonske ravnice u Bačkom Petrovcu, ovaj avanturistički kompleks nudi raznovrsne sadržaje i atrakcije za posetioce svih uzrasta.
 
Uzbudljiva senzacija na vodi i opuštajuće utočište pod suncem 
 
Ove sezone, Aquapark Petroland nudi još više uzbuđenja i zabave svojim posetiocima. 
Očekuje vas prava adrenalinska poslastica - nezaboravna vožnja na osam spektakularnih tobogana, rafting avantura na divljoj reci, kao i jedinstveni doživljaj pravih morskih talasa na otvorenom bazenu. 
 
 
Za sve one koji žele da se opuste, na raspolaganju je bazen za relaksaciju sa vodenim masažama, kao i novi Amazonia Wellness & Spa sa 5 tipova sauna, đakuzijem i tepidarijumom, za trenutke potpunog hedonizma.
I najmlađi će uživati
 
U Aquaparku postoji poseban kutak za male avanturiste. Veliki dečiji bazen sa šarenim toboganima, kulama i prskalicama poziva na bezbrižnu igru, smeh i nezaboravne trenutke.
 
"Najdragoceniji trenuci su osmesi na licima nakon hrabrog spusta niz visoke tobogane i molbe mališana da ostanu još malo i uživaju u vodenim avanturama", rekao je generalni menadžer Samuel Šlemender.
 
 
Foto: Petroland Aquapark 
 
Cene ulaznica i promotivne akcije
 
Ove sezone, Aqupark Petroland je pripremio specijalne promotivne akcije za svoje posetioce. U ponudi su razne vrste ulaznica, uključujući dnevne, sezonske i porodične pakete. Postoji i mogućnost kupovine online ulaznica čije su cene povoljnije u odnosu na cene na blagajnama.
 
Posetiocima je trenutno dostupna i velika promo akcija "Uzmi utorak", kada će cena ulaznice za sve biti 990 din. 
 
Radno vreme kompleksa je svakog dana od 10 do 19 časova. 
Aquapark Petroland: Zabava za sve generacije
 
Nova letnja sezona u Petroland Aquaparku donosi uzbudljive novine. Svake nedelje, posetioce očekuje raznolik program koji garantuje dobru zabavu uz pena party i DJ nastupe:
 
29.06. Oxygen party
06.07. Royall challenge
27.07. Relax and beauty day
10.08. Oboji dan
24.08. Never ending party
 
Pridružite se letnjoj avanturi na vodi u Petroland  Aquaparku i stvorite nezaboravne uspomene sa porodicom i prijateljima!
 
Za više informacija posetite sajt i Instagram stranicu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Akcija besplatne provere sluha u Novom Sadu

Ne čujete dobro? Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh.