Ajaks se seli sa Sajmišta

Fudbalski klub Ajaks biće izmešten sa terena na "Sajmištu" ukoliko ne izmiri nagomilani dug "Spensu", koji iznosi oko 700.000 dinara.
Fudbalski klub Ajaks biće izmešten sa terena na "Sajmištu" ukoliko ne izmiri nagomilani dug "Spensu", koji iznosi oko 700.000 dinara.

Direktor "Spensa", Zvonimir Kaprocki, kaže da ovaj klub ne spada u kategoriju timova koje Grad subvencioniše i da nema potrebe za stvaranjem dodatnog pritiska, jer je sve rešeno na sudu.

"Pokušali smo da se dogovorimo sa Ajaksom oko plaćanja duga na rate, ali ni to nisu hteli. Sad, kad je sudska presuda doneta, tu se više ništa ne može dogovarati i Ajaks će morati da se iseli sa "Sajmišta", kaže Kaprocki za Radio 021.

Sa druge strane, u klubu kažu da se "Spens" rukovodi različitim aršinima, jer ukupna potraživanja "Spensa" za sve sportske klubove iznose oko 245.000 evra, a to se i ne pominje, već se vodi bitka da se Ajaks iseli zbog 750.000 dinara.

Olimpijski šampion u boksu, Slobodan Kačar, kaže da on lično ne može da arbitrira, ali da želi da pomogne mališanima koji treniraju u Ajaksu. Kačar dodaje da je ovaj klub za deset godina uložio više od 100.000 evra u rekonstrukciju dela "Sajmišta" i da je nepravedno da ih iseljavaju zbog duga koji je mali u odnosu na količinu novca koju je Ajaks uložio.

  • Novosadjanka

    26.03.2010 15:44
    A da plate dug?
    Bas je zgodno da se neko seti decice kojima uzimaju pare za treninge i ne placaju teren Spensu, a time ni gradu Novom Sadu,a time ni roditeljima te dece o kojoj toliko brinu.... A gospodina Kacar ne razumem...ako ima tako puno razumevanja neka plati njihov dug... Sud je ako sam ja dobro razumela presudio. TAko da... O cemu se uopste ovde prica?
  • novosadjanin

    26.03.2010 08:01
    ulozili su 500 evra u metalnu tarabu zbog koje mi gradjani rekreativci nemozemo da koristimo teren gradu u kom smo rodjeni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti