Sajam održivosti u Dunavskom parku

"Sajam održivosti" u organizaciji studentske organizacije AIESEC biće održan u subotu u Dunavskom parku.
"Sajam održivosti" u organizaciji studentske organizacije AIESEC biće održan u subotu u Dunavskom parku.

Na sajmu će se predstaviti još 13 ekoloških i društveno odgovornih organizacija, a biće organizovana i akcija postavljanja kanti za odvajanje otpada, kako bi se ukazalo na značaj reciklaže. U okviru sajma će se prikupljati i igračke i školski pribor za decu iz Sigurne dečje kuće i dnevnog boravka Centra za socijalni rad.

Kako za Radio 021 kaže portparolka projekta "Održivi razvoj", Ivana Parčetić, cilj ove akcije je podizanje svesti građana o ekološkim pitanjima kroz delovanje na lokalnom planu.

"Ova akcija je pre svega namenjena građanima. Oni treba da se informišu, a mi želimo i da uključimo mlade, da ih osposobimo da kreativno i kritički misle, rešavaju probleme i međusobno sarađuju i na taj način stvaraju održivi sistem", kazala je ona.

AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu, a bavi se otkrivanjem i razvijanjem potencijala mladih ljudi. "Sajam održivosti" biće organizovan u okviru projekta "Novi Sad – održivi grad", a počinje u subotu u 13 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti