MaxBet: "Naš kafić ne ugrožava održavanje letnje pijace"

Kompanija MaxBet, kojoj pripada novosadski kafić "Bakano", saopštila je da nisu tačne spekulacije da su urgirali za uklanjanje pijace "Moj salaš" sa platoa kod Spensa.
Kompanija MaxBet, kojoj pripada novosadski kafić "Bakano", saopštila je da nisu tačne spekulacije da su urgirali za uklanjanje pijace "Moj salaš" sa platoa kod Spensa.

Oni navode da je MaxBet društveno odgovorna kompanija koja podržava manifestacije poput ove letnje pijace.

"U pitanju je manifestacija koja krasi Novi Sad i svakako je treba održavati i promovisati u pozitivnom svetlu. Kafe restoran 'Bacano' je već pet godina na istoj lokaciji i nikada nije bilo žalbi na održavanje bilo koje manifestacije na platou Spensa koje okupljaju veliki broj ljudi, jer to može biti samo prednost, a nikako smetnja", navodi se u saopštenju.

Prema njihovim rečima, veliki broj prolaznika u vreme trajanja pijace samo poboljšava poslovanje obližnjih kafića. "Svako dešavanje na platou povlači veliku frekvenciju ljudi i povećava broj naših zadovoljnih gostiju. Stoga ne postoji razlog da se na bilo koji način ugrožava održavanje pomenute manifestacije", navode iz MaxBet-a.

Podsetimo, predsednica Upravnog odbora Zelene mreže Vojvodine Olivera Radovanović navela je da im Uprava za komunalne delatnosti nije dozvolila da koriste prostor ispred Spensa za potrebe održavanja pijace jer to odgovara interesima kafića "Bakano", koji su navodno protestovali jer im manifestacija zaklanja pogled.

 

 

  • 18.08.2012 13:48
    MaxBet, koja je to kompanija, sa cime se bavi,kada je nastala

    da joj nije jedini posao da bude drustveno odgovorna kompanija

    A da , a dl se moze znati imena vlasnika kompanije

    drustveno odgovorne kompanije u svetu imaju svoje vlasnike=suvlasnike itd i nije tajna ko su te osobe sa punim imenom i prezimenom
  • 17.08.2012 22:49
    Oni navode da je MaxBet društveno odgovorna kompanija ...

    Sve je rečeno. Samo što i po tarabama piše svašta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti