Lazarević menja Pavličića na mestu predsednika GO DS

Novi predsednik novosadskih demokrata najverovatnije će biti Života Lazarević, saznaje 021. Izbori u GO DS su zakazani za 8. jun, a ako bude izabran, on će na toj funkciji naslediti Igora Pavličića.

Novi predsednik novosadskih demokrata najverovatnije će biti Života Lazarević, saznaje 021.

Izbori u GO DS su zakazani za 8. jun, a ako bude izabran, on će na toj funkciji naslediti Igora Pavličića.

Lazarević (1951) je trenutno pokrajinski poslanik Demokratske stranke, a bio je direktor novosadskog Doma zdravlja do poslednje promene gradske vlasti kada su upravljanje tom ustanovom preuzeli socijalisti. Po profesiji je specijalista sportske medicine i vlasnik privatnog preduzeća "Promed" koje se bavi trgovinom farmaceutskim proizvodima.

Pavličić se do nedavno žestoko protivio da ode sa mesta prvog čoveka novosadskih demokrata i još nije sasvim izvesno da se neće kandidovati iako je odavno izgubio podršku većine svojih partijskih kolega. Podsetimo, on je šest meseci po gubitku pozicije gradonačelnika zaposlen u JP "Vode Vojvodine" gde obavlja funkciju savetnika direktora.

  • Shtipaljka

    15.05.2013 20:36
    Smesno
    Dzaba bilo svih onih nesuvislih edukacija i brzinskih kurseva o PRovanju, dzaba trosi vazduh i pljuvacku uticajni tviteras koji nam kreci dane. Nista niste naucili na Andrevlju.
    Navodno DS svakog dana ostane bez dva clana. Dvoje se potrude da dodju po ispisnicu, a od njih su svi digli ruke. Umesto da se radi na ozbiljnoj konsolidaciji opozicije u ovom gradu, oni se jos prepucavaju preko sajta. Bravo.
  • Nika

    15.05.2013 18:16
    Samo vas posmatram
    Drage demokrate,
    ne pljujte bunar iz kog pijete vode.

    Zasto se prepucavate preko medija i dajete ovima koji su na vlasti priliku da govore da DS nije sposobna sama sa sobom da se dogovori, a kamoli da bilo sta vodi?Zasto, kad to nije istina?Istina je da u DS-u postoji kadar koji moze mnogo vise od gubljenja vremena po sajtovima.

    A sto se tice pomenutih ljudi, ne znam od kad je postalo u politici vazno ko je lep, a ko mali i debeo. Pa, zaboga, valjda je vaznije da li je neko sposoban ili nije. A ne cini se taj "mali i debeli Borbas" bas tako nesposoban, kad se tolika prasina digla oko njega.
    Za Pavlicica je jasno da ste morali naci nekog da vam bude kriv, pa ajde njega.

    U svakom slucaju, psi laju, karavani prolaze.
  • 15.05.2013 13:13
    Odgovor dragoj prijateljici Vesni
    Pa nije ti Daniel Borbas bas "taj Daniel Borbas", kad previse informacija imas o njemu. Ovim pljuvanjem draga Jaco, ovaj Miko, ovaj Vesna, pokazujete kome dajete na znacaju. Pa ne bi vam Daniel Borbas toliko smetao da je samo mali i debeo i bez fakulteta. No, ko god gubi i ko god je u senci ima pravo da se ljuti. Neka je vama srecno, izgubicete ponovo. :):):)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti