Danas otvaranje Roda marketa na Keju žrtava racije

Novi Roda market otvara se u četvrtak, 16. maja na Keju žrtava racije 6.
Novi Roda market otvara se u četvrtak, 16. maja na Keju žrtava racije 6.

Novosađani će dobiti još jedan Roda objekat na odličnoj lokaciji u gradu.

Da je otvaranje Rode dobar znak potvrđuje i radno vreme objekta koji će potrošačima biti na raspolaganju od 7 časova pa sve do ponoći.

Na sam dan otvaranja objekta Roda je organizovala brojna iznenađenja za sve potrošače, dok će svaka 50-ta kupovina biti gratis. U danima nakon otvaranja, od 17. do 19. maja, Roda će nagraditi svaki 50-ti račun adekvatnim poklon paketom.

Ono što svakog dana u Rodi kupci sigurno mogu naći su dobar kvalitet, povoljne cene i širok asortiman proizvoda. Ali pored toga, za potrošače su svakog dana tu i vredni zaposleni, koji se trude da kupovina u Rodi bude baš po njihovoj meri i za sve njihove potrebe.

  • cvekla

    16.05.2013 14:19
    auuuu koliko vas je mega-giga šopova
    sad imamo da biramo gde ćemo potrošiti novac koji nemamo
  • 16.05.2013 13:14
    To je miran kraj, nije mi jasno zašto treba da radi do ponoći? Možda zato da bi se povećala buka i remetio san stanara? Ali važna je zarada, za međuljudske odnose ko te pita.
  • 16.05.2013 13:01
    Bejah danas ne dopada mi se, skučeno i skupo. Kupovaću i dalje u Univeru, osim nakon 22h, što je jedina prednost ovoga novog objekta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti