Još uvek ništa od sanacije propalog Pozorišnog trga

Iako je projektna dokumentacija za sanaciju Pozorišnog trga odavno u planu, ni ovogodišnjim programom uređenja nisu izdvojena sredstva za rekonstrukciju.
Iako je projektna dokumentacija za sanaciju Pozorišnog trga odavno u planu, ni ovogodišnjim programom uređenja nisu izdvojena sredstva za rekonstrukciju.

Kako za 021 kažu u Zavodu za izgradnju grada, početak radova zavisi od novca, a ove godine pare nisu opredeljene za ovu namenu.

"Površina na Pozorišnom trgu, u neposrednom okruženju Srpskog narodnog pozorišta, popločaće se prirodnim kamenom, dok će se na prostor ispred lokala i drugih objekata na Trgu postaviti prefabrikovani betonski elementi. Početak radova na uređenju Pozorišnog trga uslovljen je obezbeđivanjem finansijskih sredstava, ali, nažalost, ovogodišnjim Programom uređivanja građevinskog zemljišta ta sredstva nisu predviđena", kažu u ZIG-u.

Projektom se predviđa rekonstrukcija Trga, koja obuhvata zamenu postojećeg materijala kojim je popločan trg, rekonstrukciju pešačkih staza duž Uspenske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, rekonstrukciju autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici i hortikulturno uređenje Trga. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • -

    19.06.2013 21:11
    -
    strumf
    srusite pozoriste, vratite bioskop.

    snp preselite u dom kulture gde mu je mesto i gde su realniji kapaciteti
  • ns time

    19.06.2013 16:02
    Cesto prolazim jer idem u pozoriste.Poslednji put sam prosla ideuci razocarana jer ne mogu da se u SNP-u kupe karte za Sterijino pozorje.Imala sam tada vremena pa sam videla:unstene ploce oko SNP-a, trava raste iz njih ,pesak na sve strane, papiri, prljavstina svake vrste,zapustenost.Da ste, gospodo gradski celnici,pozvali maturante da to sve ociste pre kadrila, mogli ste.Kad se ovde neko bude setio da prodrma i one "novinarke" gradske tv koje se bave nicim,mozda cete imati neku ideju kako grad treba da izgleda?
  • strumf

    19.06.2013 13:24
    jao
    NS evropski grad kulture!
    Pozoriste srusiti ,inace je napravljeno na groblju.
    Umesto njega napraviti drveni cardak,vajat i dovesti guslare ,ojkace i ddd.
    Bokana staviti umesto Brkicke i Fajfelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti