Zaposleni sa 021 voze svoje slušaoce na posao

Akcija Radija 021 u kojoj svakog radnog dana svoje slušaoce zaposleni na radiju voze na posao i sa posla voze kući, nastavljena je ove nedelje.    
Akcija Radija 021 u kojoj svakog radnog dana svoje slušaoce zaposleni na radiju voze na posao i sa posla voze kući, nastavljena je ove nedelje.

Prvih pet radnih dana nagradne vožnje dobile su Milica iz Petrovaradina, Jadranka sa Nove Detelinare, Olivera i Silvija sa Novog naselja i Jasmina iz Brazilije, a ovog ponedeljka Magdalena sa Grbavice. Oni po koje dođe na dogovorenu adresu vozilo Radija 021, dobiju u jutarnjoj vožnji još pecivo, dnevnu novinu i kafom za poneti, kao i poklon kompanije ComTrade shop-a.

"Svako jutro se guram u autobusu na liniji 8 i konačno mogu jedan dan da opušteno krenem na posao", kaže Jadranka koja radi kao pedagog u osnovnoj školi. "Uživam i osećem se gospodski, volela bih da ovako bude svaki dan", kazala je Milica koja na poslu na Limanu IV svakodnevno ostaje do 17h. "Zaista nisam mogla da pretpostavim da će biti ovakav kijamet danas, pa me je još više obradovala ova nagrada", priznala je Magdalena.

Slučajnim izborom voditelja, svakog dana neko od slušalaca koji se prijavljuju sms-om (2922) ili na direktan broj telefona (021/473-92-40) dobija privilegiju da se oseća kao pravi Funkcioner, a u dogovoreno vreme automobil Radija 021 čeka dobitnika na adresi po dogovoru.

Ukoliko žele, slušaoci mogu da odaberu svog vozača.


  • Liman 3

    19.05.2010 14:52
    Super!
    Najbolji ste!
  • Andro

    10.05.2010 14:46
    Lepo
    Jako lepo.
  • no name

    10.05.2010 14:33
    Super ideja, svaka čast na orginalnosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti