Ukraden bager

Bager težak deset tona i vredan 85.000 evra, misteriozno je nestao iz novosadskog brodogradilišta.

Bager težak deset tona i vredan 85.000 evra, misteriozno je nestao iz novosadskog brodogradilišta. Iako je reč o ogromnom vozilu parkiranom u žicom ograđenom prostoru pod videonadzorom, niko ne zan kako je potpuno nova mašina ukradena, piše "Nacionalni građanski".

Vlasnik preduzeća "Altra", Nešo Vukelić, u čijem se vlasništvu nalazi bager, kaže da se na snimku vidi kako lopovi tokom noći ulaze u brodogradlište, sedaju u bager i probijajući ogradu odvoze mašinu. On dodaje da se lopovima na snimku ne vidi lice, ali mu nije jasno kako nadležni ne znaju gde je završio bager, jer je grad obezbeđen video nadzorom. Vukelić kaže da je tog jutra, kada je bager ukraden, policija napravila uviđaj, ali da se od tada ništa nije dogodilo, te da radnici brodogradilišta nisu saslušani.

Ovaj bager je već peti koji je ukraden u Novom Sadu u poslednjih godinu dana, a nijedna od tih mašina, u ukupnoj vrednosti preko 400.000 evra, nije pronađena. Priča se da ukradeni bageri završavaju u Osjeku, gde se prodaju za nekoliko hiljada evra, dok iz Osjeka u Novi Sad stižu mašine koje su tamo ukradene.

  • placaj narode

    18.05.2010 22:13
    Placaj narode stavku 26, da nije te stavke ne bi bilo video kamera i mozda bi i ceo most uspeli da ukradu, ovako samo bager,sta reci imamo srece
  • T-Rex

    18.05.2010 17:17
    Video nadzor
    E, stvarno, a cemu nam sluzi video nadzor u gradu i one silne kamere? Pa zar ni na jednoj nije snimljen bager?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti