Vozilo Čistoće se zaglavilo na Keju

Autočistilica JKP "Čistoća" danas prepodne se zaglavila na tartan stazi na Beogradskom keju.
Autočistilica JKP "Čistoća" danas prepodne se zaglavila na tartan stazi na Beogradskom keju.

Točak ove male čistilice, koja je namenjena za čišćenje pešačkih staza, upao je u rupu u stazi i radnicima "Čistoće" trebalo je nekoliko sati da je izvuku. Kako su za Radio 021 ispričali stanari obližnjih zgrada, rupa se tu nalazi već dve godine.

Prema njihovim rečima, ovo je jedino oštećenje na tartan stazi u tom delu Keja i nije retko da nekom upadne noga, ali su prvi put videli da je vozilo Čistoće, koje tu povremeno prolazi, imalo problema.

Građani navode da su nekoliko puta prijavili komunalnoj policiji i drugim gradskim službama ovo oštećenje, jer se, posebno po mraku, prolaznici, uglavnom trkači, sapliću, ali do danas rupa nije zakrpljena. Kažu da je jedno kratko vreme tu stajala betonska ploča, ali je kasnije sklonjena. (Žarko B. - zarko@021.rs)

  • 05.02.2014 21:20
    iiz supljeg u prazno
    nek cistoca tuzi Grad tj.svog osnivaca!Ja upao u saht ,imam dobrog advokata!!!
  • -

    05.02.2014 21:16
    -
    @Nn
    pa sta ste mislili.
    znalo se ko ce na kej, ko na liman a ko na n. naselje

    Aleksandar - Trim staza
    tacno,
    a za biciklisti moraju obilaziti majke koje su umislile da su staze napravljene za kolica
  • audi

    05.02.2014 20:12
    Resenje je novi tender!! Raspisati tender za nova vozila gusenicare koji ce sa zadovoljstvom upadati i izlaziti iz rupa. Racun ce naravno platiti gradjani.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti