Srđan Egić novi direktor Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici

Novi vd direktora Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici je demokrata Srđan Egić koji je avgusta prošle godine smenjen sa mesta direktora Slobodne carinske zone.
Novi vd direktora Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici je demokrata Srđan Egić (33) koji je avgusta prošle godine smenjen sa mesta direktora Slobodne carinske zone.

U rešenju Vlade Vojvodine o razrešenju dužnosti bivše direktorke Milene Vasić Stupar, koja je kadar socijalista, navodi se da ona prelazi na druge poslove.

- Osećam se počastvovano. Podseća me na jedan dan pre 23 godine, kada me je kao dete, izbeglicu, bez igde ičega, pored svoja dva deteta, u sopstveni dom prihvatila jedna humana porodica u Šidu. Tada sam naučio da nam život zaista vraća samo ono što drugima dajemo. Da je mera civilizovanosti svakog društva odgovornost i solidarnost prema bespomoćnima. Sada sam došao u Dečje selo jer mislim da je ovo najbolje radno mesto na svetu. Mnogi mogu samo da sanjaju sreću nas u Dečjem selu: da svaki dan menjaju život na bolje stotinama dece. Da menjaju svet. Kao novi direktor Sela, ne mogu zamisliti bolji temelj - izjavio je, između ostalog, Egić.

Pre Egića i Stuparke, Dečije selo dugo je vodila Branka Balaban koja je podnela ostavku nakon što je 7. juna 2011. godine maloletni štićenik ubio Svetlanu Zorić koja je radila kao kuvarica.

  • Miljko

    15.04.2014 21:25
    Samo napred Srle
    Srdjan Egic neumorno radi. Moj je komsija i vrlo dobro ga poznajem. Pomagao sirocadima na Adicama, raseljenima sa kosova, davao krv desetinama puta, pa red ljudi je svako jutro cekalo na razgovor dok je bio predsednik saveta mz...vozi skodu staru 7 godina, i mnogo smeta. Naravno da neko ko puno radi smeta, ovima koji ne rade nista, jer tek onda vide koliko su bedni i jadni.
  • 15.04.2014 14:54
    Mile 78
    Srdjane znaju da si naj i kralj i ne mogu ti nista, samo napred, ljubomorne duse mogu samo da ti... zavide
  • Dragan

    15.04.2014 06:14
    Direktor bivsi i sadasnji
    Ovog sadasnjeg direktora sto je sa 2,2 promila unistio auto kojeg je udario sa sluzbenom Skodom Superb jos nisu smenili jer upravo vestaci utvrdjuju da li je dreger bio ispravan,a i steta bi bila tako sposoban i strucan kadar koji je usput i clan vladajuce SNS da napusti ovako vaznu ustanovu. Bio bi to nenadoknadiv gubitak ne samo za SNS vec i za grad Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti