Vac iz Politike neće tako lako

Generalni direktor "Politike", Milorad Gušavac, izjavio je za Radio 021 da se nada da grupacija "Vac" koja je najavila povlačenje iz Srbije, iz "Politike" neće izaći tako lako.
Generalni direktor "Politike", Milorad Gušavac, izjavio je za Radio 021 da se nada da grupacija "Vac" koja je najavila povlačenje iz Srbije, iz "Politike" neće izaći tako lako.

"Onog trenutka ako nas "Vac" obavesti da se nešto dešava, mi ćemo preduzeti određene korake. Spremni smo za svako rešenje. Nadam se da "Vac" neće izaći iz "Politike" tako lako", tvrdi Gušavac.

On dodaje da o narednim eventualnim koracima "Politike" nisu razgovarali na sednici Upravnog odbora. Predsednica odbora ove kuće, Sonja Liht, kaže da je sigurna da "Politika" ni na koji način neće biti oštećena. "Mislim da je verovatno u pitanju ekonomska kriza, jer koliko sam ja čula "Vac" se povlači i iz Bugarske i iz drugih zemalja regiona", kaže Liht.

Vac i Politika, čiji su većinski vlasnici država i javna preduzeća, vlasnici su po 50 odsto preduzeća "Politika - novine i magazini", izdavača dnevnog lista Politika. Vac je vlasnik i 55 odsto novosadskog Dnevnika, a preostali udeo od 45 odsto ima kompanija "Dnevnik Holding", čiji je osnivač Skupština Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti