Danas otvaranje skejt parka

Prvi skejt park u gradu biće otvoren danas u 13 časova u Limanskom parku.
Prvi skejt park u gradu biće otvoren danas u 13 časova u Limanskom parku. Atmosferu će upotpuniti nastupi didžejeva, a biće organizovano i takmičenje na skejtovima, rolerima i bmx-ima.

Ubuduće će ljubitelji ekstremnih sportova u parku moći da se rekreiraju, kao i da učestvuju u brojnim takmičenjima koja će se ovde organizovati.

Park ima osvetljenje, video-nadzor, pristup bežičnom internetu, a na ulazu je postavljena info tabla sa pravilima ponašanja unutar ograđenog prostora.

U izgradnju je uloženo 25 miliona dinara, a u planu je da se do kraja godine u Limanskom parku izgradi i fitnes centar za decu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti