Samo jedno plovilo ima sve dozvole

Od svih plovnih objekata i splavova na Dunavu, samo jedan ima sve neophodne papire, dok su dva podnela zahtev za produženje dozvole.
Od svih plovnih objekata i splavova na Dunavu, samo jedan ima sve neophodne papire, dok su dva podnela zahtev za produženje dozvole. Prema rečima člana Gradskog veća za saobraćaj, Siniše Bubnjevića, zbog visokog nivoa Dunava, inspektori trenutno ne mogu da priđu plovilima.

"Inspektori, čim budu u mogućnosti da priđu tim objektima, doneće im rešenja, odnosno zahtev da srede svu papirologiju. Ukoliko to ne učine, sledi odvezivanje objekata i premeštaj na drugo mesto", tvrdi Bubnjević za Radio 021.         

On dodaje da svi vlasnici objekata na vodi imaju oko dve nedelje da nabave papire i dozvole, a ukoliko to ne učine, biće im oduzeto plovilo.
  • dunvac

    30.06.2010 16:08
    ej oduzimanje!!!!!!!!!!!!!!!
    ..i tako ce se Bubnjevic baviti konfiskaciom plovila, a sto lepo ne ode u kapetaniju-tamo se izdaju dozvole, pa onda u nauticke klubove,a predthodno da prebroji sve camce,brodice,brodove,jahtice jahte, koliko ih je onda registar isti pa da vidi ko je prijavljen a ko nije, ili mozda na osnovu zasticenih plovnih ovjekata-vlasnika plovnih objekata,ostali ljubitelji plovidbe treba da se "strecaju"na ove njegove izjave a sve uredno placaju ljudi.ODUZIMACE sve plovne objekte, ON koji je sada na tom mestu a sutra...vise nego katastrofalno
  • tomas24

    30.06.2010 10:34
    a gde
    Gospodine Bubnjeviću, u kome ste Vi balonu?
    Koje su Vaše ingerencije na reci?
    Kakve Vi veze sa Dunavom imate?
    Da Vam pojasnim, za saobraćaj na reci, splavove, marine i sl. je nadležna Lučka kapetanija koja je pod ingerencijom Ministarstva infrastrukture.Zatim, rečna policija koja je ispostava MUP-a,i rečna carina koja je ispostava Ministarstva finansija.Znači, Vas tu nema!!!! Ako mi naletite na gliser sa Gospodinom Jazićem, sa velikim žarom ću Vam pokazati dokumente za gliser kao gradskom ministru saobraćaja.Bolje se bavite onim za čega ste (još malo) zaduženi.
  • Siva celija

    30.06.2010 06:01
    Ma ne mogu da verujem koliko budalastina na jednom mestu! Inspektori ne mogu do plovila zbog vodostaja! Vlasnici inace tamo spavaju, gde drugo da ih nadju?
    Ne verujem da birtasi na vodi imaju sve sto treba ali mi ovo pomalo deluje kao novi gradski "reket". Ovom gradu stvarno ne nedostaje ideja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti