Pedeset kazni za klime koje kaplju

Komunalna inspekcija podnela je prošle nedelje 50 prekršajnih prijava protiv vlasnika klima koje kaplju po fasadama i na prolaznike.
Komunalna inspekcija podnela je prošle nedelje 50 prekršajnih prijava protiv vlasnika klima koje kaplju po fasadama i na prolaznike. Glavni komunalni inspektor, Srđan Jakovljev, kaže za Radio 021 da su kontrolisali pojedine javne ustanove koje prave ovakav prekršaj.

"Zapisnički smo konstatovali i poslali pismena obaveštenja na nekoliko adresa javnih ustanova kod kojih smo primetili da sa više klima voda kaplje na trotoar. Cilj je da tokom ovog leta te ustanove dovedemo u jedan komunalni red, kako se takva situacija više ne bi ponavljala", navodi Jakovljev.

On, međutim, nije hteo da navede koje ustanove su u pitanju, kao ni to koliki rok imaju da srede svoje klime, ali dodaje da će se akcija nastaviti tokom čitavog leta.

  • opet su neki izostavljenji..

    23.06.2010 21:31
    Zar opet prave selektivne kontrole a samim tim i kaznjavanje,naime sediste stranke SPS-a u samom centru ne pridrzava se pravila,voda iz klime curi li curi, kao i iz objekta nekadasnje SDK sluzbe sve u ulici Modena, potom banke u samom centru grada pustaju da voda iz klime cure po gradjanima..inspekcio pokusaj i tamo malo da zaviris, a ako i zaviris nemoj samo lepo zamoliti ili prstom pripretiti ako smes, nego lepo kazni te iste, inace kaznu placaju iz nasih djepova, mi finansiramo sve moguce stranke, heli ili ne hteli to.
  • noname

    23.06.2010 08:30
    @????
    pa šta ako nema terasu?! je l' to razlog da ostalima kaplje po glavama?! neka se snađu... kako moja klima ne kaplje po tuđim glavama dok sve komšijske to rade?!
    NIJE TEŠKO BITI FIN, samo bahate treba klepiti po džepu....
  • NS

    23.06.2010 07:49
    Podržavam. Nije problem provesti obično plastično crevo do najbližeg oluka ili ga pustiti do trotoara. Kaznite i bahate stanare koji imaju klima uređaje koji bezočno polivaju tuđe prozore i fasade kondenzovanom vodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti