Promocija policajaca na Trgu slobode i predaja 24 automobila MUP-u

Promocija policajaca pripravnika 11. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biće organizovana sutra na Trgu slobode.

Promocija policajaca pripravnika 11. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biće organizovana sutra na Trgu slobode.

To će biti prvi put da se ovakva svečanost organizuje izvan Centra u Sremskoj Kamenici.

Od 268 mladih policajaca, 201 biće raspoređen na području Policijske uprave Novi Sad.

Kako je najavljeno, svečanosti koja počinje u 11 sati prisustvovaće i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Tokom svečanosti biće upriličena i primopredaja 24 vozila koje je Grad Novi Sad obezbedio za rad Policijske uprave.. Za kupovinu ovih automobila Novi Sad je iz budćeta izvodjio 33 miliona dinara.

  • Vex

    18.07.2014 06:49
    ....
    Ne trebaju auta više. Biciklu im dati pa nek patroliraju. :)
  • Boca

    18.07.2014 06:33
    @Anonimus - policajci administrativni radnici
    Strine , tetke i babe.Bitno je da znaju kako da uzimaju bolovanje, zderu po kaficima.Da li ih nauce lepom ponasanju ili odmah iz njega ispliva sirovincina?Druze(posto ste stara garda)jeste isto tako tukli raju kao za vreme Zloboleona i koristili sva moguca sredstva da bi nekome objasnili kako "nije" u pravu?Znacka =Moc=Vlast=Kompleks.Policijskom zanatu su vas naucili ali vas nisu opismenili.
  • 18.07.2014 05:38
    Vozila?
    Sta ce im te skodetine? Skode im zdravlju, bolje da budu POZORNICI pa lagano pesaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti