Zašto Skupština ne raspravlja o naplati grejanja?

Novosadska toplana saopštila je da je iznenađena zbog toga što se predlog o uvođenju novog tarifnog sistema i Odluke o snabdevanju toplotnom energijom neće naći na dnevnom redu sednice Skupštine grada u petak.

Novosadska toplana saopštila je da je iznenađena zbog toga što se predlog o uvođenju novog tarifnog sistema i Odluke o snabdevanju toplotnom energijom neće naći na dnevnom redu sednice Skupštine grada u petak.

Kako stoji u saopštenju, izglasavanje tih dokumenata je osnovni preduslov za uvođenje sistema naplate grejanja po utrošku, od naredne grejne sezone.

''Novosadska toplana spremna je za dijalog i zajednički sastanak sa Gradskom upravom i drugim nadležnim subjektima, u cilju stvaranja uslova za nastavak uvođenja novog sistema naplate prema potrošnji'', dodaju iz tog javnog preduzeća. Iz Gradske kuće još nema reakcija na prozivke Novosadske toplane.

  • caca

    23.06.2010 15:36
    diskusija
    *KIZO* ko jos misli na gradjane.Gradjani su ono zlo bez koga se ne moze.
    jedino je tacno da ovo znaci VELIKO POSKUPLJENJE grejanja,koje se gradjanima ovako prezentuje,jer imaju naumu ne bas razvijenu logiku kod gradjana a verovatno ima kod onih koji o ovome odlucuju puno *nepristojno bogatih*pa im racun za grejanje ne predstavlja znacajan izdatak.
  • Paja

    23.06.2010 14:18
    Neće biti da je tako
    To što stoji u saopštenju, da je izglasavanje tih dokumenata osnovni preduslov za uvođenje sistema naplate grejanja po utrošku, od naredne grejne sezone JEDNOSTASVNO NIJE TAČNO.
    Ako me sećanje služi, od 2000. godine Odluka o isporuci toplote je regulisala da se u narednih pet godina mora preći na merenje. Bivše rukovodstvo u Gradu i Toplane su obećavali još pre tri četiri godine ovako kao što ovi sada obećavaju. Nije se prešlo na merenje zato što nisu bili spremni i nisu imali uslove.
    Ništa se nije maklo dalje od početka umesto što umesto profesora Svetozara ovaj narod sada lažu djaci Vladimir-i.
    Zašto se niko iz Grada nije usudio da saopšti istinu o ovom neka to bude na njihovu savest, ali da im trebaju dokumenta koja već imaju to je čista laž.
    Konačno, bilo bi ineresantno saznati i šta su to sada u tim novim dokumntima predvideli, a da je bolje od onog što je tada predviđano. pretpostavljamo da su to samo delitelji koje će ugrađivati mlađani i dovoljno podobni Vladimir jedan i Vladimir dva.
    čekamo i reakciju iz Grada.
  • Игњатије

    23.06.2010 14:09
    Честитамо
    Свака част руководству Топлане. Кад већ нема ко њих да прозове због просипања ове прашине онда нека они бар прозивају градску власт која их је тамо и наместила.
    У нормалном свету та интерсна група окупљена око пар надобудних из градског одбора СПО не би заслужила да буде поменута, а они сада прозивају градску власт која их је на илегалан начин ту поставила.
    Честитамо момци. Наставите и далеко ћете догурати. Перспектива вам је отворена, могућности су вам не ограничене и зашто би ви чекаки некакву градску власт да наставите стазама ваших претходника и учитеља.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.