Preminuo bivši fudbaler Vojvodine Petar Nikezić

Posle duže bolesti, juče je u Novom Sadu, u 65. godini, preminuo nekadašnji fudbaler Vojvodine, Petar Nikezić.

Posle duže bolesti, juče je u Novom Sadu, u 65. godini, preminuo nekadašnji fudbaler Vojvodine, Petar Nikezić.

Karijeru prvotimca Nikezić je počeo sa 17 godina i za novosadske "crveno-bele" je odigrao 289 prvenstvenih utakmica i postigao 100 golova.

Tokom karijere, uspešno je nastupao još za američku Tulsu, Fest iz Linca, Osijek i Šibenik. Po okončanju profesionalne karijere, dugo je radio kao trener mlađih kategorija u Vojvodini, ali ga je bolest sprečila da nastavi da se bavi tim poslom.

Komemorativna sednica biće održana u utorak u Sportskom centru "Vujadin Boškov" od 11 sati, a sahrana je istog dana na Novom groblju.

  • Vikingur

    19.06.2019 13:19
    Moj bivsi trener,hvala na svemu sto si me naucio.Legende ne umiru,pocivaj u miru.
  • Сремац

    21.07.2014 16:41
    ЛЕГЕНДА
    Почивај у миру,а ја ћу ти запевати понекад ону стару ,коју су ти пуштали на разглас пре утакмице:ЗБОГ ЈЕДНЕ ДИВНЕ ЦРНЕ ЖЕНЕ.
  • alo,alo

    21.07.2014 11:07
    @slaninar
    dodao bih jos novoselca !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti