FOTO: Gradi se parking kod Spensa

Zavod za izgradnju grada saopštio je da su počeli radovi na izgradnji novog parkinga kod Spensa.

Zavod za izgradnju grada saopštio je da su počeli radovi na izgradnji novog parkinga kod Spensa.

Parking se gradi na slobodnoj površini između postojećeg parkinga i pomoćnog terena stadiona.

- Budući parking moći će da primi oko 150 kola i imaće četiri reda parking mesta, sa upravnom šemom parkiranja, a određen broj mesta biće rezervisan za osobe sa invaliditetom. Predviđena je i izgradnja pešačkih staza, koje će biti povezane sa već postojećim, a gradi se i atmosferska kanalizacija, koja će biti spojena na postojeći kanalizacioni sistem - navode u ZIG-u.

Izvođač ovih radova je "Put-invest" iz Sremske Kamenice, rok za završetak je 45 kalendarskih dana, dok je ugovorena vrednost oko 16 miliona dinara.

U planu je izgradnja i odgovarajućeg javnog osvetljenje na samom parkingu, a trenutno je u završnoj fazi postupak javne nabavke za izbor izvođača radova.

  • sloba

    23.07.2014 19:48
    Sta se zalite?
    Pa ostaće nam zelene površine,kako neće? Pa imamo stadion Karadjordje i stadion FK Mladost na Satelitu! I da,jos nesto,kada vec imamo najmanje zelene površine,onda je sramota što na kraju Somborskog bulevara,koji prelazi u Somborsku ulicu preko one dzungle iz koje su i Tarzan i majmun Ćita pobegli od asmatičnih napada,izazvanim ambrozijom i ostalim pitomim biljkama javnog preduzeća Gradsko Zelenilo
    Izvinjavam se na pravopisnim greškama,to mi nije jača strana :)
  • nina

    23.07.2014 14:03
    beton
    http://www.youtube.com/watch?v=lGCgUTDrV5Q
  • Dejan

    23.07.2014 09:16
    Peticija
    Ljudi, treba da se odganizuje peticija, ovo je nedopustivo, unistavaju ionako premalo zelenih povrsina u gradu. Podzemna garaza i park je jedino racionalno resenje!!
    Ovo treba jednom neko da zaustavi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti