Novosađani žalili sa fudbalerima (Foto)

Novosađani su utakmicu pratili u stanovima i kafićima u centru grada. Ipak, najveće javno gledanje utakmice bilo je na Štrandu, gde se na video bimu na glavnom platou, okupilo više stotina građana.
Novosađani su utakmicu pratili u stanovima i kafićima u centru grada. Ipak, najveće javno gledanje utakmice bilo je na Štrandu, gde se na video bimu na glavnom platou, okupilo više stotina građana. Kafići u centru grada koji nemaju video bimove i televizore bili su prazni.

Najživlje je bilo u Katoličkoj porti...

A do Novog Sada je stigao i vuvuzele

Oni koji su radili, napravili su pauzu da gledaju utakmicu

Ipak, naveća gužva je bila na Štrandu

a na novosadskoj plaži je bilo i najviše razočaranih navijača.

I, na kraju, umesto proslave, ostalo je ovo:

  • Tutankamon

    24.06.2010 06:47
    Šta peva pingvin?

    Neke ptice nikad ne polete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.