Direktor Tržnice tvrdi da nema nedozvoljenu platu

Direktor "Tržnice" Dušan Bajić, demantovao je u izjavi za Radio 021 da prima platu veću od dozvoljene gradskom odlukom, kojom su ograničene plate u javnom sektoru.

Direktor "Tržnice" Dušan Bajić, demantovao je u izjavi za Radio 021 da prima platu veću od dozvoljene gradskom odlukom, kojom su ograničene plate u javnom sektoru. On tvrdi da ne prima platu veću od gradonačelnika Igora Pavličića, te da je visina njegove zarade regulisana odgovarajućom gradskom odlukom, kao i odgovarajućim aktom "Tržnice".

"Vrlo decidno piše - da je plata gradonačelnika bez minulog rada i ostalih dodataka. Ja ostalih dodataka nemam, a na žalost sam mator čovek pa imam preko 30 godina radnog staža", kaže Bajić.

Plata direktora "Tržnice" Dušana Bajića je 121.000 dinara, a od ostalih direktora gradskih javnih preduzeća, više zarađuje jedino direktor "Urbanizma", Aleksandar Jeftić, koji mesečno prima više od 130.000 dinara. O mere štednje su se navodno oglušili još i direktori "Gradske čistoće", "Parking servisa" i Gradskog saobraćajnog.

Iz Gradske kuće se zvanično nisu oglasili ovim povodom, a prema nezvaničnim informacijama, biće provereno da li su preduzeća ispoštovala gradsku odluku o ograničenju visine zarada. (D.S.)

  • Sa Spensa

    26.06.2010 11:50
    Kolika god da je plata gospodina Bajica, zasluzuje jos vecu! Verujte nama sa spensa, jako dobro smo naucili sta je domacinski direktor, sposoban menadzer i odgovoran rukovodilac a sta nesposobna razularena gomila koja se sada igra rukovodstva. Bilo bi tu jos epiteta koji bi ih tacnije opisali, ali onda komentar ne bi bio objavljen.
  • Sadista

    25.06.2010 15:05
    ...i 8 (osam) novih Škoda za manje od godinu dana!!! A što baš Škoda???
  • pekos021

    25.06.2010 12:27
    btw strčnjak za put, spens i tržnicu! uskoro možda i u vašem gradu!;-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti