Veliko proširenje Satelitske pijace sledeće godine

Satelitska pijaca bi prema planovima Tržnice trebalo da sledeće godine dobije značajno proširenje, odnosno duplo veći prostor sa podzemnom garažom i lokalima.

Satelitska pijaca bi prema planovima Tržnice trebalo da sledeće godine dobije značajno proširenje, odnosno duplo veći prostor sa podzemnom garažom i lokalima.

Direktor Tržnice Miloš Tubić kaže da bi pijačni prostor trebalo da bude proširen sa 300 na 600 kvadrata i da će koncept zatvorenog prostora biti sličan "Merkatoru".

Satelitska pijaca postaće još atraktivnija kada se produži Ulica Bate Brkića do Futoškog puta, jer će se nalaziti na frekventnoj raskrsnici. U Tržnici su planirali da koncepcijski pijaca bude slična tržnom centru, odnosno da se u prizemlju, gde se inače nalazi parking na Satelitskoj pijaci, nađu tezge za prodaju, okružene raznovrsnim lokalima.


"Sprat bi bio rezervisan za veliku igraonicu za decu, ali će se tu naći prostora i za restorane brze hrane, kao što je to slučaj u većini velikih tržnih centara", kaže Tubić. Realizacija ovih planova zavisi od rešavanja raznih administrativnih prepreka, ali se očekuje početkom sledeće godine.

  • Nikolica

    28.10.2014 20:47
    Hahaha nista od toga
  • Rajko

    28.10.2014 01:01
    Nadam se da ce ovaj projekat skloniti divlju pijacu sa Satelita ...
  • sveštenik

    27.10.2014 21:23
    zabaviste
    dobili dečaci skupu igračku, pa se igraju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti