FOTO, VIDEO: Išaranog Konuzina prekrečila Treća Srbija

Samo dva dana nakon što je Novom Sadu osvanuo grafit sa likom bivšeg ambasadora Ruske federacije Aleksandra Konuzina, on je noćas išaran.
Samo dva dana nakon što je Novom Sadu osvanuo grafit sa likom bivšeg ambasadora Ruske federacije Aleksandra Konuzina, on je noćas išaran pa potom i prekrečen.

Nije poznato ko je autor grafita, iako je pored nacrtan simbol političke organizacije Treća Srbija.

Takođe, ni o osobama koje su ga išarale nema informacijama.

Uz uvredljivu poruku, preko Konuzinovog grafita je napisano ANTIFA. Tu skraćenicu koriste u potpisima pripadnici antifašističkih pokreta, ali se oni nisu oglasili tim povodom pa i dalje ostaje nepoznanica ko je napisao, a ko išarao zid ugrade u Maksima Gorkog.

Ipak, tokom dana Treća Srbija je saopštila da su prekrečili išarani grafit.

Iz ove organizacije nisu saopštili da li su oni autori grafita sa Konuzinovim likom, a predsednik Gradskog odbora Goran Milenković rekao je da su grafit "naružili ljudi koji se zapravo skrivaju iza antifašističke organizacije".

- Mi ćemo danas ovaj vulgarni govor mržnje ispisan preko grafita prekrečiti i učiniti da ova fasada izgleda lepo, jer smatramo da Novosađani ne zaslužuju da im neko, ismevajući saradnju između dve bratske države, Srbije i Rusije, na ovakav način ruži grad - rekao je Milenković.

Komentari 100

  • koko i duhovi

    05.01.2015 11:38
    Za Nemanju.
    Napisao si u komentaru: "Možete skičati, lupetati i srati koliko hoćete, ali vi ćete uvek biti ti koji ste iseljavali komšije i bodrili krvnike."
    Kao sto sam vec objasnio u svome komentaru (ako te zanima procitaj)- Sotona najvise voli "igru obrnutog". Matematika je egzaktna nauka i jasno kaze da je 2+2=4. Popis stanovnistva u Bosni i Hrvatskoj matematicki jasno kaze da je Hrvatska etnicki najcistija zemlja na svijetu. Popis u BiH kaze da su Sarajevo, Zenica, Bugojno, itd, etnicki cisti gradovi, i da je jedini etnicki izmjesan prostor u BiH- Republika Srpska. Danas je mnogo vise Srba u haskim zatvorima nego sto ih ima u Sarajevu i Zagrebu zajedno. I ni jedan jedini (brojem- 0 komada) Bosnjak ili Hrvat nije optuzen za etnicko ciscenje nad Srbima? A Srbi, u velikom broju, robijaju upravo za ono sto je, unaprijed planirano, izvrseno nad njima- etnicko ciscenje. Matematika, i popis, jasno kazu da je etnicki najizmjesaniji prostor na Balkanu upravo Republika Srbija, hvala Bogu, i da je u centralnu Srbiju sa Kosova, zajedno sa srpskim izbjeglicama, izbjeglo i 20 000 Albanaca. Koliko Srba ima danas u Pristini? A ni jedan jedini (brojem- 0 komada) Albanac nije optuzen za etnicko ciscenje?!? Srbe nece da optuze za anti- Novi Svjetski Poredak, ili anti- New Age, nego upravo za ono sto je nad njima izvrseno- etnicko ciscenje.
    Tako su i fasisyti Vojvodine sebi dali ime- Antifasisticki Pokret. To sam objasnio u prethodnom komentaru (ne znam da li ce ga administrator objaviti, kao ni ovaj)Tako su i tebe izdresirali, i ubijedili te da Srbi jedini "iseljavaju", kako si rekao, druge narode ni krive ni duzne. Vjerovatno si i ubijedjen da su za sva zla na ovim prostorima najvise krivi oni monasi sa Frske Gore?
    Sotona najvise voli "igru obrnutog".
    Sotona najvise voli "igru obrnutog".
  • koko i duhovi

    05.01.2015 11:04
    Igra obrnutog.
    Opstepoznato je da Sotona voli igru obrnutog. Na primjer, kada zeli da na nekoga izvrsi agresiju Amerika ga prvo proglasi agresorom. Kada zeli da vrsi teror nad citavim Islamskim svijetom prvo napravi Al Kaidu (ili ISIS) pa sve Muslimane proglasi teroristima. I onda Amerika terorise sav Islamski svijet zovuci ih teroristima. Duuuga prica. Uostalom i na zastavi i amblemu Republikanske partije USA je slon sa petokrakom okrenutom naopako, bas onako kako je okrecu satanisti. Slicno je i sa Demolretskom strankom. Uglavnom, tako su dresirani da se ponasaju i svi oni koje USA finansira po svijetu. Pa su tako i fasisti Novog Sada sebi dali ime Antifasisticki Pokret. Evo, odmah cu objasniti. Fasizam je, po definiciji, ideologija koja, izmedju ostaloga, ukljucije rasizam i mrznju prema citavom jednom narodu. Antifasisticki Pokret mrzi sav ruski narod, svu Rusiju, i sve sto je rusko. Zasto bi inace ovakvo nesto uradili? Ja ovo ne bih nacrtao ni Bilu Klintonu, koji je porusio sve mostove u Novom Sadu, a kamo li nekome ko nam, u najmanju ruku, nikada nikakvo zlo napravio nije.
    Sotona, i Satanisti, najvise vole igru obrnutog.
  • Piplfoks

    12.11.2014 11:07
    @Podbarac
    Too, svi glasajte da se prebrojite. Čak i među zatucanim, napaljenim i isfrustriranim megapatriotama, kojih ima ovde u izobilju, ova vaša trećesrbijanska skupina nikogovića i hoštaplera ne može da navuče bednih 2%. Pa čak i ta tunjava i muvatorska Liga, od koje očigledno imate žešće komplekse čim svuda vidite njene članove, je za vas napaćene luzere jedna ozbiljna politička institucija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti