Predstava "Ubistvene etide" večeras u Novosadskom pozorištu

Predstava "Ubistvene etide" biće izvedena večeras u Novosadskom pozorištu.

Ištvan Šaroši i tekst "Ubistvene etide" - Smrt u A-duru na dva instrumenta i šest glasova, diplomska je predstava Judit Laslo i Zoltana Devaija.

"Nedavno se u novinama pojavila sledeća vest: u noći između subote i nedelje posle verbalnog sukoba Balint L. (42) je upucao svoju ženu Katalin O. (36), pa se zatim i sam ubio. Njihov sin Tamaš L. (11) se probudio zbog svađe, bio je prisutan, video je tragičan niz dešavanja. Smrt poznatog bračnog para glumca i glumice je potresla zemlju... Ali ako to ne računamo, moja drama jeste fikcija... sem, naravno, samog života..." (Odlomak iz teksta predstave)

Predstava će početi u 19 časova.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič