U četvrtak premijera predstave "Teenage story - Istine o odrastanju"

Predstava "Teenage story - Istine o odrastanju" biće izvedena u četvrtak, 28. januara na Sceni Pedagoške akademije, Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, Petra Drapšina 8.

Predstava "Na tragu Nušića -Teenage story" po tekstu Nikole Zavišića rezultat je pozorišne radionice "Glumac je glumac...", a govori o problemima i istinama o odrastanju.  Ovo je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno razdoblje života - seksualno i psihičko sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj bitnih pitanja koja pubertet donosi.

Uloge tumače: Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, MIlica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković

Mentori: Nenad Pećinar i Severina Prostran Miletić

Radionicu i predstavu je organizovao i realizovao Dečiji kulturni centar uz pomoć Fondacije Deci na dar, a sufinansirane su od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada.

Predstava će početi u 19:30 časova.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič