"Srbija do Tokija" večeras u Master centru

Dragan Šibalić je vozio rutu od Srbije do Tokija od 14 hiljada kilometara, a večeras će u Master centru na Sajmu održati otvorenu diskusiju o svom poduhvatu.

Dragan je od 12. aprila do 18. novembra prošle godine prešao neverovatan put od 14 hiljada kilometara. Poslednja stanica bila mu je Tokio, a on će večeras u Master centru pričati o svojim doživljajima.

Diskusiju će otvoriti biciklista Zoran Zivlak, koji je takođe obišao veliki deo sveta, a onda će Šibalić pričati o svojim dogodovštinama, ali i najaviti put u Južnu Ameriku koji planira u julu sledeće godine. 

Takođe će posetioci moći da vide i bicikl kojim je Kraljevčanin "osvojio" bliski istok, ali i bicikl kojim će ići na svoje nnovo putovanje.

Govoriće i biciklista i član "Fanatik" kluba Branislav Matić.

Ulaz na diskusiju biće besplatan, a počinje u 19 časova.

Autor: 021.rs

  • Bubica

    29.01.2016 15:34
    Avanture
    Sjajno! Dolazimo! Čula sam da i jedna devojka iz NS ulazi u kombinaciju za Južnu Ameriku!!! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič