Takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast"

U znak sećanja na život i viziju Zorana Đinđića, Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić organizuju takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast".

Ove godine takmičenje će biti održano na temu "Znanje je moć. Ako je neznanje moć, posledice su teške". Zoran Đinđić je uvek verovao u mlade, obrazovane i hrabre ljude, u modernu, evropsku i civilizovanu Srbiju.

Promovišući vrednosti moderne i evropske Srbije koje je definisao upravo dr Zoran Đinđić, Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić žele da omoguće mladim ljudima od 18 do 30 godina da iskažu svoje potencijale i unaprede veštine besedništva.

Ove godine takmičenje se jedanaesti put organizuje na nacionalnom nivou. Finale će biti organizovano 12. marta u Beogradu. Kvalifikaciono takmičenje u Novom Sadu će biti održano 23. februara u 18 sati.

Pre samog takmičenja, svim prijavljenim biće organizovane edukacije na temu besedništva i javnog nastupa. Takmičenje u besedništvu u čast Zorana Đinđića organizovano je prvi put 2006. godine u Kikindi.

Sve zainteresovani mogu da se prijave OVDE, a za dodatne informacije da se obrate Gradskom odboru Demokratske stranke na 021/423-371.

Autor: 021

  • Lemi

    31.01.2016 16:30
    Gde da prijavim Zmaja od Šipova?
  • živan

    30.01.2016 22:54
    Zanimljivo
    Ova besednisstva su uvek zanimljiva, ali i najbolji retoriccari odlaze u inostranstvo...
  • ana

    30.01.2016 18:23
    anan@yahoo.com
    rasprodati svi prirucnici kako postati uspesan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič