Promocija knjige Ljubomira Šovljakova u Futogu

Promocija knjige Ljubomira Šovljakova "Ženski odbojkaški klub Futog - 40 godina" biće održana u petak u pozorištu Kulturnog centra Mladost Futog sa početkom od 18 časova.
Pored autora, na promociji učestvuju Mladen Tarkčija, predsednik Kluba i sadašnje i nekadašnje igračice Kluba.
 
Promocija knjige se održava dan uoči utakmice za ŽOK, koja će približiti odbojkašice ulasku u Super ligu. Protivnik ŽOK­u biće "Eaton Srem Tempo" iz Sremske Mitrovice.
 
Utakmica se igra u subotu od 16 časova u Hali sportova u Futogu.
 
Od ponedeljka 29. februara do utorka 8. marta, u Galeriji KC­-a Mladost u Futogu održaće se osmomartovska prodajna izložba lepih sitnica "Udruženja žena Kreativni studio" iz Futoga.
 
Posetioci će moći da pogledaju i kupe unikatne umetničke i ručne radove i dekorativne premete članica Udruženja u periodu od 10 do 12 časova pre podne i od 17 do 19 časova posle podne.
 
Ulaz je slobodan.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič