Radionica "Mudre i uzorne srpske princeze, vladarke i majke" u DKC

Druga dečija radionica iz ciklusa o srpskim princezama održaće se u subotu 12. marta u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.

Tokom radionice autorka Jovana Kulauzov Reba pokušaće da na edukativan i zabavan način deci približi kako je izgledao život u Srbiji u 19. veku, put koji je Srbija prošla od robovanja pod turskom vlašću do slobode.

Radionica je posvećena knjeginji Ljubici Obrenović, ženi srpskog kneza Miloša Obrenovića, koja je zapamćena kao mudra i plemenita vladarka. Radionica sadrži i kreativan deo.

Radionica će početi u 11 časova, na nju mogu da se prijave deca od 5 do 12 godina, i to na broj telefona 063 521 123, sms porukom u kojoj će napisati ime i prezime deteta i uzrast.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič