VIDEO: Koncert Tonija Cetinskog 17. aprila na Spensu

Koncert Tonija Cetinskog održaće se u nedelju, 17. aprila, u Velikoj dvorani Spensa.

Toni će na pozornicu izaći s proširenim muzičkim sastavom, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su "23. Prosinac", "Blago onom tko te ima", "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno", "Kad žena zavoli", "Ja sam zaljubljen", "Tebe ne bih mijenjao", izvesti i svoje stare pesme koje publika nije imala priliku dugo da čuje, kao i neke pesme sa novog albuma koji uskoro treba da izađe.

Koncert će početi u 20 časova.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spensa, kao i na svim prodajnim mestima u prodajnoj mreži Gigs Tix-a i Eventim-a, i to po ceni od 1.590 dinara za parter, 2.190 za Zapad 1 i 1.790 za Zapad 2.

Autor: 021

Foto: Dnevniknet.hr

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".