"Jesenji orkestar" i "Frontline" u petak i subotu u CK13

"Jesenji orkestar" i "Frontline" nastupiće u petak, 29. aprila, odnosno subotu, 30. aprila u Omladinskom centru CK13.

U petak, 29. aprila u 22 časa nastupiće "Jesenji orkestar". Cena ulaznice je 200 dinara.

U Novi Sad stiže "Jesenji orkestar" prvi put od objavljivanja albuma "Godine u vetru" (ili ne brini dušo Ežen je u redu). Album je snimljen sa rokenrol grupom Ljubičice i zahvaljujući tome je Jesenji Orkestar po prvi put dobio raskošno producirano izdanje sa pretežno pop i rok zvukom. Naslovna pesma sa albuma izazvala je neobično veliku pažnju i bila na većini top lista za 2015. godinu. Nakon nje su usledili singlovi "Više te želim" i "Žvrljamo".

Daniel Kovač, domaćin Jesenjeg orkestra, nastavio je da radi ono što je i osnovna ideja orkestra – da svira u raznim postavama – nekad sam, nekad sa prijateljima, nekad kao gost Ljubičica na njihovim koncertima. Kao svačiji prijatelj i putnik sa putnom torbom, kapom i gitarom, ovaj put Daniel stiže u Novi Sad sa pesmama sa svih pet do sada objavljenih albuma "Jesenjeg orkestra" u pratnji dobrih prijatelja iz Novog Sada.

U subotu, 30. aprila u 22 časa održaće se oproštajni koncert benda "Frontline"

Frontline je underground punk bend iz Novog Sada, nastao 2007. godine. Nakon mnoštva koncerata po Novom Sadu i Srbiji i dva studijska albuma – "U prvim redovima2 (2008) i "Drugi dolazak" (2013), došlo je vreme da se oprostimo, pa otud i oproštajni koncert. Tokom skoro 10 godina postojanja, kroz bend je prošlo mnoštvo ljudi, od kojih će neki kao gosti nastupiti na koncertu.

Autor: 021

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič