Rokenrol izdanje "Koštane" danas u Novosadskom pozorištu

"Koštana" NP Subotica gostovaće u četvrtak, 28. aprila u Novosadskom pozorištu.

U naslovnoj ulozi je Emina Elor koja je za ovu ulogu dobila Sterijinu nagradu za glumu. Ovo je možda i najbolja režija Andraša Urbana kojom na vrlo jasan, provokativan i autentičan način dekonstruiše stari srpski (pozorišni) mit.

"Ovo je jedna od onih predstava koja obeležava jedno, ne samo pozorišno vreme, već kulturni trenutak jedne zemlje. Predstava koja se ne propušta i pamti za ceo život. Jednom rečju: furiozno rokenrol izdanje Bore Stankovića", navode iz Novosadskog pozorišta.

Predstava će početi u 19 časova. Cena karte je 400 dinara, za studente, penzionere, đake i grupne posete (grupu čini najmanje pet gledalaca) je 300 dinara.

Karte se mogu rezervisati preko pozorišnog sajta.

Predstava se igra na srpskom jeziku.

Autor: 021

Foto: Srđan Doroški

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič