"BIG tribina" sa Vanjom Bulić, Tatjanom Vojtehovski i Danicom Maksimović

Nova "BIG tribina" održaće se u subotu, 28. maja u BIG Šoping centru.
Posetioce će imati priliku da sa poznatim ličnostima razgovaraju o vaspitanju dece, mentalnoj higijeni, kao i o balansu između privatnog i poslovnog života.
 
Na tribini će učestvovati novinari Tatjana Vojtehovski, Vanja Bulić i glumica Danica Maksimović.
 
Tribina će početi u 17 časova.
  • ...

    23.05.2016 18:18
    ...
    Predavaci su na nivou prostora gde se odrzava....a kompetentni su kao moja pokojna baba. Vanja Bulic, mracni jahac 90 koji je uzdizao kriminalce u nebesa kroz Crne bisere. Vojtehovska ?!?! Ne znam sta Danica tamo trazi? Voli zena da se slika valjda....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".