"Mamin bazar" u subotu na Spensu zbog moguće kiše

Četvrti po redu "Mamin bazar", u organizaciji Udruženja Mame Novosađanke, koji se organizuje u subotu, 4. juna zbog moguće kiše, biće premešten u zgradu SPENS-a, kod Srpske kafane.

Prvobitno je trebalo  da se održi na platou ispred Spensa.

Ulaz na "Mamin bazar" je besplatan.

Ovaj događaj omogućava mamama izlagačima - oko 200 njih, da prodaju, poklone i zamene svoju dečiju polovnu odeću, igračke, bebi opremu i školske udžbenike, a posetiocima da tu istu robu kupe po veoma povoljnim cenama.

Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz Facebook grupe Mame Novosađanke, koje su unapred prijavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicu.

"Događaj organizujemo kako bismo roditeljima finansijski olakšali predstojeće leto, s obzirom na to da je ovaj period godine predviđen za veće troškove nego ostali meseci, jer su tu putovanja i godišnji odmori", poručuju u udruženju.

Svoj štand na Bazaru će imati i Dom zdravlja Novi Sad, sa prisutnim lekarima - pedijatrom i ginekologom i patronažnom sestrom, koji će mamama deliti medicinske savete iz svojih oblasti.

Roditelji koji imaju bebe dobijaće uzorke pelena.

Decu očekuje zabavni sadržaj u vidu kratkih kvizova, na štandu dečijeg edukativnog centra "Mali genijalac" i rođendaonice "Kreativni klub", kao i bojenja konjića na štandu "Pony kutka", ali i animacija kroz igru, od strane studenata turizmologije.

Sav sadržaj Bazara pogledajte u subotu od 10 do 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič