Book Buvljak u četvrtak u CK13

Infoteka CK13 obeležava dve godine svog reotvaranja i zato organizuju Book Buvljak, u četvrtak, 16. juna u CK13.
Kao "rođendanske“ poklone prihvataju isključivo knjige. 
 
Infoteka je otvoren prostor za čitanje, pozajmljivanje knjiga, učenje, diskusije, razmenu ideja. U našoj aktivističkoj biblioteci možete pronaći veliki broj knjiga i časopisa koji se teže nalaze u drugim bibliotekama, a koji se bave raznim temama: antifašizam, feminizam, anarhizam, umetnost, obrazovanje, LGBT, istorija, nacionalizam, religija, mediji, filozofija, omladina, zaštita životne sredine, društveni pokreti, borbe radnika za prava, sociologija, književnost i još mnogo toga. Literaturu možete čitati u Infoteci, ali i iznajmiti i čitati kod kuće (učlanjenje se ne naplaćuje).
 
Odmah pored Infoteke nalazi se naša mala Besplatna radnja, mesto gde je novac bezvredan! Besplatna radnja se ne zasniva na profitu već na poklanjanju, razmeni i deljenju. Predstavlja alternativni ekonomski princip koji se bazira na solidarnosti, samoodrživa je i dostupna svima.
 
Infoteka i Besplatna radnja funkcionišu na volonterskom principu samoorganizovanja i otvorene su za svakoga ko želi da se priključi i doprinese njihovom radu i aktivnostima, poput predstavljanja knjiga i časopisa, organizovanja tribina, otvorenih diskusija i kreativnih radionica.

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič