Počinje "Street Tour de Naselje"

Izložba u sklopu projekta "Street Tour de Naselje" održaće se danas, 25. juna, u 17 časova, na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak, prostoru festivala "Dobro došli na Naselje".

"Street Tour de Naselje" je nastavak projekta "Eko Tour de Naselje" koji je nastao prošle godine, a u okviru kojeg su građani Novog Sada donirali svoje stare bicikle koji su preuređeni u nove, zanimljive i živopisne eksponate. Organizovani su i turistički obilasci (na preuređenim biciklima) znamenitih delova Novog naselja, u koje su bile uključene sve generacije koje vole biciklizam i Novo naselje.

Ove godine, pored novih bici-eksponata, održaće se ture koje pričaju o ulicama i nazivima ulica Novog naselja, kako su dobile imena i ko su ljudi čije ime nose. Takođe, organizatori pokreću i publikaciju pod nazivom "Brevijar ulica Novog naselja".

Pozivaju sve Novosađane da učestvuju u izložbi, tako što će danas provozati svoje bicikle do Novog naselja i izložiti ih među ostalim, zanimljivim eksponatima.

Za sva ostala pitanja, možete se obratiti na adresu novokulturnonaselje@gmail.com ili na 0642886636.

  • Milisav

    24.06.2016 12:55
    Lepo
    Sve pohvale za ovako nešto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič